Despre noi

Mereu la inaltimea pentru orice proiect!

DESPRE EXPERT ALPIN SOLUTIONS – TEHNICIENI SI REPREZENTANT

Echipa noastra, atat tehnicienii cat si reprezentantii, este formata din personal cu o solida experienta in domeniul alpinismului utilitar, lucru ce face compania noatra apta de gestionarea oricarui proiect, indiferent de dimensiunea acestuia.

Experienta pe care o au responsabilii nostrii de proiecte garanteaza clientului finalizarea lucrarii in timp record, fara costuri suplimentare. Suntem intens preocupati sa concepem si sa oferim clientilor nostrii metode eficiente si avantajoase pentru solutionarea in timp minim a tuturor proiectelor.

Siguranta este prioritatea noastra ! Personalul nostru este atestat si lucreaza in sistem IRATA, iar echipa este formata din minim doua persoane pentru a se ajuta in cazul unor eventuale probleme. Ca urmare a acestei continue preocupari fata de sanatate si siguranta incidenta accidentelor de munca in cadrul companiei noatre este zero.

Ce ofera EXPERT ALPIN SOLUTIONS in plus fata de celelate firme ce activeaza in acest domeniu?

1. Consultanta GRATUITA!

Profesionistii nostri va stau la dispozitie in intervalul orar 08:00-18:00, pentru orice tip de intrebare, nelamurire sau solicitare de cerere de oferta.

Consultanta, in ceea ce priveste lucrarea pe care o aveti de realizat, este total gratuita iar, tipsurile oferite de un profesionist in domeniu, va vor ajuta categoric sa luati cea mai buna decizie pentru a economisi atat timp cat si bani.

2. Transport GRATUIT!

Specialistii nostri se vor deplasa la locatia dumneavoastra in intervalul 09:00-16:00 sau la o ora stabilita de comun acord, pentru a evalua corect lucrarea din punct de vedere al: materialelor ce urmeaza a fi folosite, cailor de acces precum si a numarului de alpinisti utilitari ce vor fi dislocati pentru aceasta lucrare.

3. Garantie EXTINSA!

Compania noastra va ofera garantie pentru orice lucrare realizata de alpinistii nostri utilitari, extraspecializati in acest domeniu. In conformitate cu normele in vigoare, ne obligam sa respectam toate standardele in ceea ce priveste executia lucrarilor pentru a oferi implinire beneficiarilor.

4. Tarife si preturi MICI!

Preturile afisate si practicate de compania noastra EXPERT ALPIN SOLUTIONS se afla in deplina concordanta cu complexitatea si dimensiunea lucrarilor executate.

Pentru a solicita o cerere de oferta va rugam trimiteti-ne un email pe adresa secretariat.vtc@gmail.com. Servicile oferite de noi acopera complet domeniul “Alpinism utilitar”.

Calitatea lucrarilor executate cat si seriozitatea membrilor echipei a fost un mijloc de publicitate sigur. Eficienta ca si calitatea lucrarilor executate cat si raportul CALITATE / PRET exceptional, va face din eventuala noastra colaborare, pentru dumneavoastra, afacerea anului.

Te-am convins? Ia legatura cu noi!