Servicii

Mereu la inaltimea pentru orice proiect!

Montaj/demontaj structuri metalice

Montaje si demontaje structuri metalice

Montaje metalice

Montaje metalice, servicii alpinism utilitar, info util alpinism utilitar termoizolatii, oferte alpinism utilitar renovari. Tehnologia de montaj este stabilita prin proiect în functie de solutia constructiva , de termenul de executie a structurii , de posibilitatile si experienta intreprinderii de constructii – montaj si de o serie de factori tehnici si economici .Proiectul unei constructii metalice trebiue sa cuprinda toate elementele principale care au stat la baza alegerii solutiei de montaj si pe baza carora întreprinderea de executie va întocmii proiectul de montaj.

Pentru asigurarea unor conditii normale de desfasurare a procesului de montaj , se executa o serie de lucrari pregatitoare si se iau o serie de masuri, ca: transoprtul si depozitarea elementelor de constructii metalice, alegerea dispozitivelor de manipulare a masinilor si a utilajelor de ridicat, remedierea eventualelor defecte a elementelor cauzate de transport, asamblarea elementelor transportate pe tronsoane etc.

Transportul elementelor metalice de la întreprinderea este în functie de distanta si se efectueaza cu mijloace rutiere sau pe calea ferata. Pentru manevrarea constructiilor metalice se folosesc dispozitive , mecanisme si constructii ajutatoare, dintre care se mentioneaza:

  • cablurile de otel , folosite în mod avantajos atât la ridicari cât sî la deplasari orizontale si ancorari;
  • scripeti, mufe si palanele, care servesc la devierae miscarilor.

Piesele trebie prinse deasupra centrului de greutate, într-un punct sau doua, astfel încat piesa sa-si pastreze pozitia necesara pentru montaj. Pentru a putea fii conduse si asezate la pozitie, piesele se ghideaza cu funii de cânepa sau cu cabluri de otel actionate de trolii (în cazul elementelor foarte mari).

La început piesa se ridica la 5-10 cm de la sol, se verifica echilibrul ei, se efectueaza doua sau trei manevre de ridicare si coborâre de proba pe înaltimi de 5-10 cm. Apoi se verifica din nou starea legaturilor si pozitia de echilibru a piesei, dupa care se poate trece la ridicarea propriu-zisa.

Dezafectari structuri metalice

Echipele noastre de taietori profesionisti au experienta vasta in dezafectarea si taierea constructiilor metalice tip hala, instalatii metalice (poduri rulante, conducte amplasate in subsoluri sau la inaltime), utilaje (tipografice, industrie grea, prelucrare fier), masini si autoutilaje.

Activitatea de dezafectare si taiere metale se desfasoara cu respectarea stricta a normelor de protectie si sanatate in munca si a celor de protectia mediului.

Prin conventiile care sunt semnate odata cu fiecare contract, responsabilitatea privind actiunile de pe santier revin in exclusivitate societatii noastre.

Portofoliul nostru cuprinde taieri in conditii complexe:

  • inaltime de peste 12 metri
  • lucru asistat cu macara de 120 tone
  • evacuare deseuri din subsoluri greu accesibile
  • dezafectare de conducte amplasate intre alte conducte aflate sub presiune

Societatea noastra va ofera servicii de dezafectari constructii si instalatii metalice deplasand la sediul dumenavoastra echipe de taietori, asigurand inclusiv transportul deseurilor rezultate.

Compania noastra este specializata in dezafectari structuri metalice, dezafectarea sau dezmembrarea cu echipe specializate detaietori la inaltime sau la sol a deseurilor feroase si neferoase: hale industriale, fabrici, centrale termice, balastiere, utilaje casate, cosuri de fum, turnuri, macarale, supragabariti metalici, constructii si elemente din interiorul unor constructii, debitari de structuri metalice de orice natura (fier, inox, cupru, aluminiu etc).

De asemenea, compania noastra executa lucrari de ecologizare si inchidere de halde ce contin deseuri menajere si inerte.