Servicii

Mereu la inaltimea pentru orice proiect!

Toaletare arbori

Obiectivul nostru principal consta in oferirea unor servicii de calitate, de care pot beneficia clientii ce doresc sa realizeze lucrari cu specific forestier in mediul urban. Contactati-ne cu incredere pentru a putea beneficia si dumneavoastra de calitatea unor servicii realizate la standarde occidentale si cu un raport calitate/pret exceptional.

Experienta pe care am dobandit-o incepand cu anul 2005 in lucrari forestiere desfasurate in mediul urban ne da dreptul sa afirmam ca detinem solutii tehnice adecvate pentru orice tip de situatie existenta pe teren. Caracteristica principala a lucrarilor pe care le executam este reprezentata de nivelul ridicat de siguranta ce este impus tehnicienilor…

Toaletare arbori
Spalat fatade

Spalare geamuri-pereti cortina

EXPERT ALPIN SOLUTIONS ofera solutii de specialitate atat pentru curatatul marilor cladiri de birouri cat si pentru cladiri mai mici sau chiar locuinte din domeniul privat.

Toate serviciile noastre sunt la prețuri competitive, și cu bogata noastră experiență înseamnă că puteți fi mereu siguri de calitatea serviciilor prestate. Suntem una dintre companiile cele mai experimentate și respectate de curățare fereastră de nivel înalt din regiune.

EXPERT ALPIN SOLUTIONS prezinta tuturor celor interesati, cea mai rapida si eficienta solutie de spalare a geamurilor. Alpinisti utilitari atent selectionati, va ajuta sa mentineti aspectul business al cladirii dvs de birouri, al apartamentelor sau…

Mentenanta fatade cladiri

Intretinerea zonelor „de acces dificil” de la exterior clădirii este o provocare pentru majoritatea managerilor de cladirii cu care trebuie sa se confrunte la un moment dat. Din fericire, există acum opțiunea de a apela la o companie cu angajati calificati si bine instruiti pentru a efectua lucrari de alpinism utilitar.

Indiferent de tipul de lucrări de întreținere sau reparații de care aveți nevoie, echipele noastre specializate in lucrul la inaltime va pot ajuta.

Ca si servicii prestate de compania EXPERT ALPIN SOLUTIONS putem enumera:

Mentenanta fatada cladiri
Vopsitorii industriale

Vopsitorii industriale

EXPERT ALPIN SOLUTIONS este in masura sa satisfaca orice exigenta, ciclul de lucru fiind personalizat in functie de cerintele si specificatiile clientului.

Un proces de tratament al suprafetelor inainte de vopsire si un control atent in timpul tuturor fazelor de lucru asigura un standard calitativ optim.

Tratamentele de acoperire a metalelor prin vopsire desfasurate in prezent sunt: VOPSIREA LICHIDA si VOPSIREA in PULBERE.

Vopsirea este destinata in general sectoarelor: electrocasnice, automobilistice, iluminare, metalurgie usoara, telecomunicatii.

 

Renovari fatade imobile

In ultimul timp gradul de degradare a cladirilor a crescut foarte mult iar din aceasta cauza bucati de tencuiala incep sa se desprinda din fatade. Pentru a evita un eventual dezastru acestea trebuiesc reparate iar cum costurile inchirierii unei schele se ridica la sume destul de mari noi va oferim o alternative, folosirea alpinistilor utilitari.

Costurile de a lucra cu o astfel de firma se reduc foarte mult si puteti sa va efectuati si reparatiile pe portiuni si prioritati. Firma noastra va sta la dispozitie cu unii dintre cei mai buni alpinisti din domeniu iar ca sa va usuram situatia va oferim consultanta pentru a va indruma in legatura cu ce e de facut.

 

20160702_145804
Montaje si demontaje structuri metalice

Montaj/demontaj structuri metalice

Montaje metalice

Montaje metalice, servicii alpinism utilitar, info util alpinism utilitar termoizolatii, oferte alpinism utilitar renovari. Tehnologia de montaj este stabilita prin proiect în functie de solutia constructiva , de termenul de executie a structurii , de posibilitatile si experienta intreprinderii de constructii – montaj si de o serie de factori tehnici si economici .Proiectul unei constructii metalice trebiue sa cuprinda toate elementele principale care au stat la baza alegerii solutiei de montaj si pe baza carora întreprinderea de executie va întocmii proiectul de montaj.

Pentru asigurarea unor conditii normale de desfasurare a procesului de montaj , se executa o serie de lucrari pregatitoare si se iau o serie de masuri, ca:

Montaje publicitare

Alpinism-Utilitar.co – “Alpinism utilitar” – propune vizitatorilor sai servicii complete in domeniul Publicitate. Publicitatea se ocupa cu promovarea bunurilor, serviciilor, companiilor si ideilor.

Publicitatea o putem defini ca fiind orice forma platita de prezentare si promovare impersonala a ideilor, bunurilor sau serviciilor prin mijloace de informare de catre un sponsor bine precizat.

Multe organizatii folosesc publicitatea pentru a transmite unui anumit public mesaje referitoare la ele însele, la produsele si serviciile lor sau la modul lor de comportament, cu scopul de a determina un raspuns din partea acestuia. Raspunsul poate fi de natura perceptuala: de exemplu, consumatorul îsi formeaza anumite pareri în legatura cu un produs sau o marca, ori acestea pot fi schimbate de catre reclama. 

Montaje publicitare
Lucrari sezon Iarna

Montaj decoratiuni sarbatori

Timp de mulți ani ne-am furnizat serviciile in domeniul montajului decoratiunilor de sarbatori pentru cele mai mari centre comerciale din Bucuresti, firme, institutii si nu in ultimul rand persoane fizice.

Echipele noastre de alpinisti utilitari și operatori va vor oferi solutiile cele mai eficiente, sigure si putin costisitoare pentru impodobirea cladirilor dumneavoastra.

Clienții noștri vin la noi pentru o experiență profesională, fără probleme, și se bucură de rezultate strălucite care dau o atmosfera speciala pentru a sărbători.

Acum, mai mult decât oricând, este din ce în ce mai dificil de a găsi timp și energie pentru a decora proprietatea dumneavoastră, de aceea noi va oferim solutiile cele mai avantajoase buzunarului dumneavoastra.

 

Deszapezire acoperisuri

EXPERT ALPIN SOLUTIONS va curata acoperișul de zăpadă si gheata.

Baraje de gheață, turturi și zăpada de pe acoperiș sunt o problemă regulata în timpul lunilor de iarnă.

Pentru a proteja în mod corespunzător clădirea dumneavoastră, viata si bunurile altora, noi va putem elimina în condiții de siguranță toata zapada si gheața care s-au acumulat. Fie că este vorba de întreținere periodică sau o curățare odată pe sezon ne adaptam nevoilor dumneavoastra.

Deci, sunati-ne azi pentru o estimare gratuită si o programare.

EXPERT ALPIN SOLUTIONS ofera servicii de inalta calitate atunci când vine vorba de eliminarea în condiții de siguranță și în mod eficient de zăpadă și gheață de pe acoperiș.

Noi facem tot ce este posibil pentru a minimiza orice daune materiale și pentru a elimina zăpadă pe acoperișul casei, magazinului, firmei dumneavoastra.

IMG-20170207-WA0118
20130701_184308

Intretinere silozuri-celule

EXPERT ALPIN SOLUTIONS ofera soluții profesionale de întreținere silozuri iar echipele noastre sunt in masura sa ofere servicii de inalta calitate conform cerintelor pe tot teritoriul Romaniei.

Oferim servicii de intretinere silozuri cu echipe specializate in lucru la inaltime si alpinisti utilitari bine pregatiti si echipati pentru a ne adapta si potrivi nevoilor specifice dumneavoastra.

Va enumeram o parte din serviciile oferite:

  • Curatari si reparatii celule (silozuri) de orice tip;
  • Silicatizari celule de faina, gris, etc;
  • Sablari si hidrosablari;
  • Aplicari de amorse antifungice;

 

Picturi publicitare

Realizam pe orice fel de suport intr-un timp foarte scurt picturi de orice dimensiune; calitatea executiei – foarte buna .

Eficienta si calitatea lucrarilor executate, cat si raportul Calitate/Pret exceptional, va face din eventuala noastra colaborare, pentru dumneavoastra, afacerea anului.

Picturi publicitare realizate pe orice tip de suport. Picturile publicitare sunt executate intr-un timp foarte scurt iar calitatea executiei este excelenta. EXPERT ALPIN SOLUTIONS transforma “pictura publicitara” in afacerea anului prin intermediul raportului Calitate-Pret. Afacerea dvs este promovata corect de EXPERT ALPIN SOLUTIONS .

Descopera Picturi publicitare, servicii alpinism utilitar, info util alpinism utilitar termoizolatii, oferte alpinism utilitar renovari.

2012-11-05-315